Ibland finns det tillfällen då man behöver informera om något tillfälligt, eller marknadsföra något evenemang. Då kan det vara perfekt att du som privatperson eller representant för ett företag tar kontakt med oss för att trycka upp ett antal affischer. Vi hjälper dig att ta fram en affisch, som riktar sig till rätt målgrupp, och så fixar vi en snygg design och trycker upp precis så många exemplar som du behöver.

Skapa affischer och flyers

Skapa en affisch eller en flyer som sticker ut och syns, om du behöver hjälp med design så ordnar vi det. Dessa affischer kan sedan placeras på de ställen där du når ut med budskapet till rätt personer. Affischerna är av bra kvalité och klarar av att sitta både inomhus och utomhus under en viss period. De flyers vi skapar garanterar också fin papperskvalité, dela ut dessa och kvalitén hänger med ut i budskapet.

Det kanske kan vara så att du önskar bara en affisch. Det är också ok. Vi tar fram affischer till alla oavsett motiv.

Trycka posters och rollups

Vi hjälper dig att trycka posters och rollups. Vi fixar jobbet och du hämtar ut produkten hos oss i Skellefteå när den är klar eller så skickar vi den till dig. Du kan då enkelt ta dina rollups till mässan eller konferensen som är ändamålet med produkten. Om du har frågor är det bara att du hör av dig, vi tar emot alla förfrågningar!

 

Telefon:0910-15820
Epost: info@skereklam.se