Vi på Skellefte Reklam har lång erfarenhet av just skylt och dekor och vi tar mer än gärna fram ett förslag till dig eller ditt företag. Vi tittar på hur ert behov ser ut och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att synas bättre – om det är det som är målet, eller att informera om något specifikt – då ser vi till att vi gör det på ett bra sätt så att syftet är tydligt. Vi gör skyltar i olika format och ibland önskar kunden även dekor av olika slag. Vi hanterar dekorplast och andra metoder för att hitta den bästa lösningen för dig.

Bil- och fordonsdekorer

Bil- och fordonsdekor är något vi är specialister på. Vi har hjälpt många personer och företag att sätta dekor av olika slag på bilar och lastbilar. Det är allt från företagsnamn till tävlingsbilar där kunden vill ha sitt namn och sin sponsors namn på bilen. Vi gör även dekor på motorcyklar för att personifiera stilen åt motorcykelägaren.

Fönsterdekor

Fönsterdekor är något som är populärt i butiker och restauranger. Det hjälper ofta kunden och verksamheten att synas bättre och få fram vad de erbjuder. Det är varumärkesberikande i många fall och en bra investering för företaget.

Kontakta oss om du behöver hjälp med något slag av dekorer! Titta gärna på våra bilder från tidigare projekt med bildekorer.

Telefon: 0910-21 49 93
Epost: info@skereklam.se