Vi förverkligar drömmar och bevarar minnen genom att skapa fotoprodukter! Ta med, eller maila originalfotot du vill framkalla eller förstora. Eller välj bland våra mallar och gör en fototapet i form av en skog eller stad eller vad du gillar. Vi hjälper dig förvandla ett rum, en lokal eller ett kontor med fotoprodukter. Med ett eget foto blir tavlan eller förstoringen mer personlig och du kan enkelt förvandla känslan i ett rum.

Fototapet

Välj en fototapet och förändra ett helt rum! Pigga upp i kontoret, konferenslokalen eller hemma i vardagsrummet med en fototapet. Det vanligaste är att man väljer en vägg att fototapetsera och har de andra väggarna i en neutral tapet eller målad vägg för att det inte ska bli för mycket, men det är en smaksak. Våra fototapeter är populära och förvandlar absolut rummet när de kommer upp på väggen. Testa! Kom in och ta en titt på vad vi har att erbjuda när det gäller fototapeter!

Fotoposter & förstoringar

En fotoposter eller förstoring kan vara den finaste presenten till den som har allt, eller till den som man har kär. Välj en personlig bild, en bild från en resa eller porträttbilder på de anställda och kom till oss här i Skellefteå. Vi hjälper dig att ta fram bästa storleken utifrån upplösning och kvalité på ditt originalfoto. Vi trycker sedan din fotoposter eller förstoring i rätt storlek och du kan hämta dem när de är utskrivna. Eller så levererar vi dem hem till dig. Hör av dig så löser vi det på bästa sätt!

Canvastavlor

Canvastavlor är en populär konstform. Du väljer motiv utifrån ett foto som du har tagit och vi trycker bilden på canvas som sedan spänns upp på en ram i rätt storlek. Canvastavlor blir lite rejälare och grövre då det inte är ett foto med högglansig yta. Det blir en väldigt häftigt inredningsdetalj med en personlig canvastavla på väggen. Det kan vara snyggt att ha flera tavlor i en serie, t ex från en och samma resa eller produktserie om det är till arbetsplatsen. Eller av samma personer i olika miljöer. Hör av dig till oss om du har funderingar. Vi kan hjälpa dig att hitta en snygg lösning! Som present eller till dig själv, eller till arbetsplatsen!

 

Hör av dig om du har frågor om våra fotoprodukter!

Telefon:0910-15820
Epost: info@skereklam.se