Vi på Skellefte Reklam har lång erfarenhet av just skylt och dekor och vi tar mer än gärna fram ett förslag till dig eller ditt företag. Vi tittar på hur ert behov ser ut och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att synas bättre – om det är det som är målet, eller att informera om något specifikt – då ser vi till att vi gör det på ett bra sätt så att syftet är tydligt. Vi gör skyltar i olika format och ibland önskar kunden även dekor av olika slag. Vi hanterar dekorplast och ett brett sortiment av vinyler samt andra metoder för att hitta den bästa lösningen för dig.

Bil- och fordonsdekorer

Bil- och fordonsdekor är något vi är specialister på. Vi är den lokalt största aktören på fordonsdekorer. Det är allt från företagsnamn, små logos till helfoliering av tävlingsbilar och fordon. Vi gör även dekor på motorcyklar, snöskotrar vattenskotrar & jetskis. Tag kontakt med oss, så hjälper vi er att designa något som verkligen sticker ut.

JKS4947

racingbil bildekor och fordonsdekor i skellefteå

Fönsterdekor

Fönsterdekor är något som är populärt i butiker och restauranger. Det hjälper ofta kunden och verksamheten att synas bättre och få fram vad de erbjuder. Det är varumärkesberikande i många fall och en bra investering för företaget. Kolla in i vårat galleri för exempel och bilder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

( Fönsterdekor och skyltar på ELON Söder, Skellefteå )

Kontakta oss om du behöver hjälp med något slag av dekorer! Titta gärna på våra bilder från tidigare projekt med bildekorer.

Telefon:0910-15820
Epost: info@skereklam.se