Vi kan allt om frostat glas och solfilmning.

När det gäller solfilmning eller frostat glas så hjälper vi dig oavsett om det är en liten detalj eller ett större glasparti som ska bearbetas.

Frostat glas

När det gäller frostat glas så hjälper vi dig oavsett om det är en liten detalj eller ett större glasparti som ska bearbetas. Om du har frågor vilka slags jobba vi kan hjälpa dig med är välkommen att höra av dig, så tar vi fram en plan tillsammans.

Har du en butik eller en restaurang som behöver insynsskydd eller som genom frostat glas vill visa upp ert namn? Skellefte Reklam hjälper dig som kund med frostat glas, oavsett ändamålet, men vi ser till att jobbet blir gjort som du som beställare önskar och efterfrågar. Vi hjälper dig även med design om du vill och inte redan har det klart. Om du i samma veva behöver hjälp med annan inredningsdekor eller butiksdekor så kan vi även fixa det.

Solfilm

Vi monterar solfilm, säkerhetsfilm av absolut högsta kvalitet på alla typer av fastigheter.
Vi håller högsta kvalitet på material och montering, hellre kvalitet än kvantitet är vårt måtto. Särskilt på arbetsplatser gör solfilm en markant skillnad på arbetsmiljön – du uppnår en värmeavvisning på upp till 85%. Välj mellan ofärgad eller färgad film!

Intresserad? Kontakta oss.

Vi är öppna för alla typer av förfrågningar

Vi samarbetar med flera, stora nationella kedjor. Och vi utför även tjänster åt reklamfirmor belägna på andra orter.
Ett urval av samarbetspartners vi jobbar med är exempelvis: