Textiltryck på kläder, väskor, giveaways m.m.

Kontakta oss med dina ideér så hjälper vi dig med vad du behöver.

Textiltryck

Skelleftereklam erbjuder dig som kund en helhetslösning på kläder och tryck. Vårt tryckeri ger snabb service och korta ledtider.
Med vår maskinpark samt kompetens inom design, mönster, databearbetning och färg kan vi hjälpa er med både mönsterdesign / redigering samt val av lämpliga material och tryckfärger.

Vi vill alltid leverera tryck med kvalité som motsvarar det bästa på marknaden och att erbjuda en bra service i alla lägen, kontakta oss idag så hjälper vi till med era behov inom kläder, tryck eller profilprodukter!

Transfertryck

Vill Ni profilera era kläder? Vi erbjuder tryck till företag och föreningar som vill profilera sig på ett snyggt och proffsigt sätt.

Transfertryck är en tryckmetod som innebär att man använder en folieskärare (också kallad vinylskärare eller plotter) för att skära ut en film ur vinyl.

Fördelarna med metoden är att det inte finns några startkostnader för att tillverka ett original som det finns med screentryck. Detta gör att metoden lämpar sig väl för låga volymer eftersom priset blir relativt lågt.

Showroom

på Skellefte Reklam fixar allt inför mässan eller eventet! Vi vet vad man behöver tänka på inför olika evenemang, vi hjälper dig med delar eller hela vägen om du vill. Ska ni iväg på mässa men har ingen monter? Vi på Skellefte Reklam i Skellefteå skapar en mässmonter utefter ert behov. Hör av er till oss så skapar vi en monter som passar ert format. Vi levererar en snygg lösning som gör ert jobb lite enklare.

Vi kan även hjälpa er med eventprodukter och t ex rollups, skyltar och banderoller i samband med att ni ska iväg på en mässa eller liknande. Låt oss veta vad syftet är så kan vi hjälpa er att ta fram en idé och en design för att stärka ert varumärke, nå ut med ett budskap och synas lite extra bra.

Vi är öppna för alla typer av förfrågningar

Vi samarbetar med flera, stora nationella kedjor. Och vi utför även tjänster åt reklamfirmor belägna på andra orter.
Ett urval av samarbetspartners vi jobbar med är exempelvis: