Profilprodukter en mängd olika produkter inom reklam.

Allt ditt företag behöver #FÖRATTSYNAS!

PR Produkter

Skellefte Reklam i Skellefteå – vi hjälper dig med textiltryck, transfertryck på textilier, klädtryck och mycket annat. Vi hjälper dig även med design. Vi är en totalleverantör inom reklam, så om du känner att du behöver hjälp hela vägen, så fixar vi det. Om du känner att du bara vill ha hjälp med delar av processen, vi löser det också. Vi är ett tryckeri, beläget i Skellefteå och vi hjälper dig och ditt företag att synas.

Vi hjälper dig även med PR-tjänster! Om du är osäker på vad vi kan hjälpa dig med, hör av dig!

Kepsar och mössor

De senaste åren har intresset för att beställa huvudbonader med eget tryck ökat markant. Allt fler företag har upptäckt vilken utmärkt reklampelare en mössa eller keps med tryck är. Billiga mössor med tryck eller exklusivare stickade mössor med egen design – valet är ditt och vi kan hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig val av modell och givetvis får du ett kostnadsfritt designförslag från oss på just din logokeps eller profilerade mössa.

Presentreklam och giveaways

Presentreklam och giveaways är en viktig del i ett företags marknadsföring. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av produkter som är tillverkade av hållbara material. På så sätt får våra kunder stor valuta för pengarna då deras varumärken exponeras under lång tid och i en kontext där hållbarhet och medvetenhet står i centrum.

Det finns en reklamprodukt för varje tillfälle – vare sig du vill sticka ut på mässor och events, visa dina kunder, samarbetspartners eller leverantörer lite uppskattning eller förstärka din kontorsmiljö.

Showroom

på Skellefte Reklam fixar allt inför mässan eller eventet! Vi vet vad man behöver tänka på inför olika evenemang, vi hjälper dig med delar eller hela vägen om du vill. Ska ni iväg på mässa men har ingen monter? Vi på Skellefte Reklam i Skellefteå skapar en mässmonter utefter ert behov. Hör av er till oss så skapar vi en monter som passar ert format. Vi levererar en snygg lösning som gör ert jobb lite enklare.

Vi kan även hjälpa er med eventprodukter och t ex rollups, skyltar och banderoller i samband med att ni ska iväg på en mässa eller liknande. Låt oss veta vad syftet är så kan vi hjälpa er att ta fram en idé och en design för att stärka ert varumärke, nå ut med ett budskap och synas lite extra bra.

Vi är öppna för alla typer av förfrågningar

Vi samarbetar med flera, stora nationella kedjor. Och vi utför även tjänster åt reklamfirmor belägna på andra orter.
Ett urval av samarbetspartners vi jobbar med är exempelvis: